## Appendix 1

## City Growth & Regeneration Committee Committee Planning Workshop Agenda Monday 6th March 2017

| Time    | Item   | Lead                       | Duration |
|---------|--|----------------------------|----------|
| 12.00pm | Welcome & Introduction Outline and purpose of the workshop   | Chair of the CGR Committee | 5 mins   |
| 12.05pm | City Growth & Regeneration Committee Plan Review 2016/17   | Chair of the CGR Committee | 10 mins  |
|         | Chair of the Committee to review the progress of the Committee Plan 2016/17  |                            |          |
| 12.15pm | Setting the Scene – the context for our work   |                            |          |
|         | Overview of the Belfast Agenda and Local Development Plan Belfast – Economic Outlook – input from the Ulster                             | Chief<br>Executive         | 20 mins  |
|         | University Economic Policy Centre (UUEPC)  |                            |          |
| 12.35pm | Roundtable discussion:   | Elected<br>Members         | 20 mins  |
|         | Where can we make a difference in the city?  |                            |          |
|         | What improvements do we need to make for<br>Committee and its plan of work? How can we<br>maximise the strategic influence of Committee? |                            |          |
| 12.55pm | Committee commitments and priorities for 2017/18 – Outlining current and emerging programmes of work for Committee in 2017/18            | Directors                  | 20mins   |
| 1.15pm  | Roundtable discussion:   | Elected<br>Members         | 30 mins  |
|         | <ul> <li>How do we translate the Belfast Agenda's priorities<br/>into action for Committee?</li> </ul>                                   |                            |          |
|         | <ul> <li>How can Committee contribute effectively using its<br/>current resources?</li> </ul>  |                            |          |
| 1.45pm  | Next Steps & Close   | Chief<br>Executive         | 10 mins  |